onsdag 5 januari 2011


Nu ikväll hade vi besök av mattes kompis.Hon hade en underbar jacka på sig.Den luktade alltmöjligt gott,hundar,andra katter etc.Jag säger inte vad etc.är för något de var då så förvånade att jag ville sitta på skohyllan hela kvällen och sniffa på Karins jacka.De kan gott vara förvånade och undra,har fortfarande inte kommit över att de tog hit de där små svarta otäckingar i höstas.De kan gott undra...

3 kommentarer:

  1. Kram Mi och sniffa vidare Du Zacke.

    God fortsättning förresten !

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att det finns nyheter i människornas kläder! Njut och sitt på skohyllan. Karin kommer ju tillbaka med spännande dofter. tack för fin bild på dig, som matte skickade under helgen!

    Karin och Ingvar

    SvaraRadera
  3. Hej Zacke !
    Nu är det färdigsniffat på Lodstigen 2 i Lina Hage.Var med mitt X. Och avlivade lilla Denize.Hon skulle fyllt 20 år den 28/5 om hon fått leva.Hon blev dålig i går kväll sa hennes husse Dennis, därav hennes namn.Hon var den sista av de 6 ungarna varav 2 som lyckade sälja babyboom-året -91.Vet ej om de andra lever.Denize med sin Mamma Missan blev innekatter från December -93 då maken och jag separerade, och då fick jag ta en av hans katter en hankatt Balboo,han försvann ut i vinterkylan 17 minus och kom aldrig tillbaka.Han hade säkert familj därifrån som vi flyttade. och jag mina två Gustav och Bus-Anna.Gustav var tingad, men de backade ur.Och det var bra för han blev min lilla "bostonterrier i kattkropp".Han dog först, fick urinvägsinfektion 2ggr om, skrek när han kissa.Han var kastrerad.
    Nu fick Du lite info.
    Hoppas allt är okej med Matte och Dig.

    SvaraRadera