söndag 8 augusti 2010


Mattes semester är slut nu,hon börjar jobba imorgon.Då blir jag ensam hela dagarna igen,åh så tråkigt.Vi har haft det så bra nu när hon haft semester och sedan värmen gav med sig och jag kunde ligga i sängen igen.Nu blir det långa dagar....

2 kommentarer:

  1. Ja, du Zacke, semester är mycket roligare än arbete. Det tycker både människor och katter!

    SvaraRadera
  2. Hej igen ! Tro inte jag glömt Dig, nej då, det är bara så många andra bloggar som jag vill ögna igenom och följa. Sen fick jag rapport från Katthemmet här i Södertälje, de undrade varför jag inte varit inne och gjort några kommentarer på ett tag. Så det är väl bäst att gå in en sväng där, sen har jag en annan kattkompis Ida-Lova, det är hennes matte som skriver där också.Eftersom jag älskar katter, ville de jag skulle vara vän med Ida 10 år Lova 13 år, trodde det var en katt, nej två.
    Sen har jag en kattunge ihop med granen Yngve 83 år.Jag fixar så det finns sand och en ren låda varje dag samt torrfoder och vatten såklart.Vi kallar honom för Nissen, vi trodde det var en flicka men så såg vi när vi lyfte på svansen att det var en pojke.Då kan han inte heta Missan, för det hette ju hans Mamma.Han blev kvarglömd, när de hämtade alla de andra.
    Du får ha´det så bra Du kan, medan Matte jobbar,sov så mycket Du kan, då går tiden fortare. Tass på Dig ! /Mi

    SvaraRadera